Syv uger før VM: Henrik Toft Hansen skal opereres

Håndboldlandstræner Gudmundur Gudmundsson kan gå hen og få et problem på stregpositionen, når han skal udtage sin trup til VM i Qatar i januar.

Ud over at Jesper Nøddesbos kone har termin kort før turneringen, så risikerer Henrik Toft Hansen nu også at måtte melde afbud.

HSV Hamburg-spilleren kom galt af sted og brækkede en knogle i øjenhulen i weekendens nederlag til Minden, og nu meddeler klubben på sin hjemmeside, at den tidligere AG København-spiller skal opereres.

- Stregspilleren skal opereres i morgen og skal blive på klinikken de kommende tre dage. Først efter operationen kan det vurderes, hvor længe han er ukampdygtig, skriver klubben tirsdag, efter at danskeren blev undersøgt på Asklepios-klinikken i Altona.

Henrik Toft Hansen udgjorde sammen med broderen René midterblokken i det danske forsvar, da landsholdet for nogle uger siden vandt to EM-kvalifikationskampe mod Litauen og Bosnien.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip