Take That på vej med nyt album

Sangeren forlader inden længe sit job som dommer i den britiske udgave af »X Factor« for at få tid til at arbejde på Take Thats syvende studieplade.

»Jeg har ikke skrevet noget sammen med gutterne endnu. Vi starter i januar med at mødes til brainstorming - en snak om hvor vi er, og hvad vi vil«, fortæller Barlow i en samtale med den britiske avis Daily Mirror og forklarer, at de modne boybandstjerner stiller hinanden spørgsmål som »hvad er der sket med musikken siden sidst?« og »hvor vil vi hen hérfra?«.

»Vi skøjter normalt ikke ret langt fra vores egen stil, men materialet bliver stort og dramatisk med orkester på«, fortsætter Barlow og tilføjer, at alle mand glæder sig: »Næste år til jul er det fire år siden, vi udsendte vores seneste plade og vi kan næsten ikke vente med at komme igang«, slutter den 42-årige hitsnedker.

Take That består også på det næste album af Barlow, Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald, mens det fortsat er uvist, om Robbie Williams slutter sig til sine gamle gruppekammerater igen.

Albummet »Progress« fra november 2010 var Take Thats første udspil med Williams i besætningen siden 1995. Pladen storhittede og blev på godt tre uger solgt i en million eksemplarer i bandets hjemland alene.

 

Dagens Gossip