Tandplejen i Horsens sikrer glade børn med bøjler

Siden laboratorietekniker Klaus Kristensen er flyttet ind i kælderen under Den Kommunale Tandpleje på Borgmesterbakken, er det slut med ventetid og risiko for skæve tænder.

Klaus Kristensen laver aftagelige bøjler til børn, der kommer fra samtlige tandklinikker i Horsens Kommune.

- Tidligere skulle vi sende gipsaftrykkene ud af huset, og der kunne gå flere uger, før de færdige bøjler blev sendt retur. I dag kan vi levere bøjler i høj kvalitet fra dag til dag. Og når bøjlerne passer, sparer vi tid i tandlægestolen. Samtidig undgår børn og forældre unødig ventetid, siger Else Sommer, leder af Den Kommunale Tandpleje.

Hun tilføjer, at  med ansættelsen af en tekniker udnyttes Tandplejens laboratorium nu optimalt. Det er desuden en kæmpe fordel at have laboratorieteknikeren siddende i huset, fordi reguleringstandlægerne lynhurtigt kan kalde ham op på klinikken, hvis de har behov for at få bøjlerne rettet. Det gør processen mere effektiv.

Klaus Kristensen, der kommer fra et job som selvstændig i Vejle, er også selv godt tilfreds med sit arbejde og lokalerne downstairs.

- I mit tidligere job sad jeg alene. Nu har jeg pludselig fået en masse kolleger, og det gør arbejdet ekstra spændende, siger Klaus Kristensen.

I Horsens Kommune får cirka 24 procent af 9. klasses eleverne rettet deres tænder.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip