Tante skærer tissemanden af sin tre-årige nevø, fordi han overraskede hende på lokummet

En 37-årig kinesisk tante kan se frem til at ruske tremmer i en rum tid, efter det er kommet frem, hvordan hun på den mest sadistiske vis mishandlede sin tre-årige nevø.

Det skriver kinesiske medier ifølge britiske Metro.

LÆS OGSÅ: Børn af gamle mødre har større risiko for at blive syge

Kvinden, Xue Paan, så angiveligt rødt, da den lille dreng kom ind på toilettet til hende for at spørge, om han måtte spille spil på den mobiltelefon, hun sad og snakkede i, mens hun forrettede sin nødtørft.

Hun besluttede sig for at straffe den tre-årige ved navn Qiang Qiang ved at skære hans ædlere dele af med en køkkenkniv.

Drengens mor, som under episoden havde opholdt sig kort hos en nabo, kom løbende til, da hun hørte sin søn skrige fra hjemmet.

LÆS OGSÅ: Han har 26 børn med 20 forskellige kvinder - Nu skal han betale børnepenge

- Qiang Qiang var besvimet, og lå i en blodpøl. Ved siden af ham lå kniven og hans penis. Det var aldeles afskyeligt, siger den 27-årige mor og søster, Cai Tuan.

Drengen blev hasteindlagt, og måtte gennemgå flere forskellige komplicerede operationer, fordi penisen ikke var skåret af i ét lige snuptag.

LÆS OGSÅ: Mor overlever mirakuløst 45 minutter uden puls efter kejsersnit

Lægerne er heldigvis sikre på, at drengens tissemand vil komme til at fungere nogenlunde optimalt igen, når den har kommet sig over de mange indgreb.

Tanten står nu til en fængselsstraf på fem år.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip