Tapede fyrværkeri i hundens mund og tændte det

Det fortæller The Daily Mail.

I den mexicanske by Torreon nord for Mexico City, har man gjort et gruopvækkende fund. En gravid hund er blevet fundet med alvorlige forbrændinger i mund og tunge, manglende tænder og en brækket kæbe. 

Lige nu er dyrelæger i gang med at behandle hunden, som de har døbt “Chola”.

De mener, at hun er blevet brugt til at træne kamphunde, da hun har utallige gamle skader, og at det nok er de tidligere ejere, som har forsøgt at dræbe hende, da hun blev gravid.

-Hun var slemt skadet. Det ser ud til, at hun overlever, men hun kan ikke længere klare sig selv og mister nok hvalpene,- fortæller dyrelæge Miguel Davila.

Dyrelægerne forsøger, at være i så lidt kontakt med Chola som muligt, da hun er ekstremt nervøs omkring mennesker.

-Hun kan ikke synke på grund af forbrændinger i svælg og på tungen, så vi skal give hende flydende kost. Hun skal også have smertestillende konstant, og vi er nødt til at bedøve hende helt for at undersøge hende,- fortæller han videre.

Det fyrværkeri som blev antændt i hendes mund har heldigvis ikke beskadiget lungerne.

Det lokale politi har appeleret til befolkningen om donationer til Cholas pleje, og til at stå frem med informationer, som kan hjælpe med at fange gerningsmændende. Ligeledes har Animal Protection Association udlovet en dusør for informationer, som kan føre til en anholdelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip