Tapede fyrværkeri i hundens mund og tændte det

Skrevet af Alexander Klemp

26/12/2014

Dagens topnyheder

Det fortæller The Daily Mail.

I den mexicanske by Torreon nord for Mexico City, har man gjort et gruopvækkende fund. En gravid hund er blevet fundet med alvorlige forbrændinger i mund og tunge, manglende tænder og en brækket kæbe. 

Lige nu er dyrelæger i gang med at behandle hunden, som de har døbt “Chola”.

De mener, at hun er blevet brugt til at træne kamphunde, da hun har utallige gamle skader, og at det nok er de tidligere ejere, som har forsøgt at dræbe hende, da hun blev gravid.

-Hun var slemt skadet. Det ser ud til, at hun overlever, men hun kan ikke længere klare sig selv og mister nok hvalpene,- fortæller dyrelæge Miguel Davila.

Dyrelægerne forsøger, at være i så lidt kontakt med Chola som muligt, da hun er ekstremt nervøs omkring mennesker.

-Hun kan ikke synke på grund af forbrændinger i svælg og på tungen, så vi skal give hende flydende kost. Hun skal også have smertestillende konstant, og vi er nødt til at bedøve hende helt for at undersøge hende,- fortæller han videre.

Det fyrværkeri som blev antændt i hendes mund har heldigvis ikke beskadiget lungerne.

Det lokale politi har appeleret til befolkningen om donationer til Cholas pleje, og til at stå frem med informationer, som kan hjælpe med at fange gerningsmændende. Ligeledes har Animal Protection Association udlovet en dusør for informationer, som kan føre til en anholdelse.