Team Esbjerg forlænger med hollandsk profil

Håndboldkvinderne fra Team Esbjerg, som i denne sæson blev nummer et i grundspillet, har forlænget kontrakten med Estavana Polman.

Den 22-årige hollandske bagspiller skal dermed også i den kommende sæson spille for Team Esbjerg. Det bliver Polmans tredje sæson i klubben.

- Jeg føler mig godt tilpas i klubben, mange ser os spille, vi har et godt hold af dygtige spillere, og vi er lige blevet nummer et i grundspillet.

- Jeg føler mig ikke klar til at tage det næste skridt i min karriere og vil gerne arbejde på at blive en mere komplet spiller, blandt andet ved at blive bedre i forsvaret. Og så vil jeg gerne kunne præstere det samme høje niveau i alle kampe.

- Mange glemmer, at jeg kun er 22 år, siger Estavana Polman i en pressemeddelelse.

Hun skiftede til Team Esbjerg fra Sønderjyske og blev topscorer i grundspillet i sin første sæson for Esbjerg-mandskabet. I den igangværende sæson har hun haft problemer med flere skader.

Cheftræner Lars Frederiksen er meget tilfreds med kontraktforlængelsen.

- Estavana er en spiller, der er meget få af, hun har x-factor og kan lave det ekstraordinære, som stort set ingen andre håndboldspillere kan.

- Hun er nærmest født med et boldtalent og kan rigtig meget, men hun er ung og kan fortsat udvikle sig.

- Jeg spår hende en stor fremtid som håndboldspiller, hvis hun kan fortsætte sin udvikling og blive endnu bedre, siger Lars Frederiksen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip