Team Tvis-træner efter storsejr: Har regnet KIF ud

- Det var ikke helt skidt.

Den jyske underdrivelse var ikke til at tage fejl af, da Team Tvis Holstebros træner, Klavs Bruun Jørgensen, skulle sætte ord på sit holds storsejr på 32-23 over håndboldmestrene fra KIF Kolding København i DM-slutspillet onsdag aften.

- Når vi får vores forsvarsspil til at køre, som vi i den grad gør det i dag (onsdag, red.), og samtidig formår at score mål, så vinder vi typisk ganske stort. Det så vi også mod Aalborg i Final 4, siger Klavs Bruun Jørgensen til Team Tvis' hjemmeside.

Han har gennemskuet KIF's måde at spille på, og på hjemmebane lykkedes det til perfektion at stoppe den suveræne vinder af grundspillet.

- Det gode ved at spille mod KIF er, at man ved, hvad der kommer, hvilket jeg udmærket forstår, fordi det har skaffet dem mange point. Omvendt er det ikke så svært at lave taktikken, og da de afviger og går frem i 4-2-forsvar, får vi også løst det fint.

Trods nederlaget er KIF favorit til at tage den ene semifinaleplads fra pulje 1 i slutspillet. KIF har seks point for tre kampe, mens Tvis har fem. Skjern kan komme op på fire point med en sejr torsdag aften over puljens agterlanterne Århus Håndbold.

- Kommer der ingen overraskelser fra Århus Håndbold i deres kampe mod Skjern, skal vi sandsynligvis ud og hente tre-fire point mere.

- Men skulle Århus være så venlige at vinde over Skjern torsdag aften, så kan to point vise sig at være nok for os, vurderer Klavs Bruun Jørgensen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip