Teen-idol viser sin manddom frem i undertøj

Skrevet af admin

07/01/2015
Mærket Calvin Klein har sikret sig en plads på mange pigeværelser.Modefirmaet har nemlig hyret verdensstjernen Justin Bieber som deres nye ansigt og ikke mindst krop for deres undertøjskampagne.Men den skandaleramte hitmager poserer ikke alene. Blot 20-årige Justin Bieber har nemlig fået selskab af den noget ældre supermodel 31-årige Lara Stone.Og den plads ved siden af hitmageren ville de fleste piger sandsynligvis give deres højre arm for.Siden Justin Bieber blev opdaget i 2008 på YouTube, har den canadiske popsanger nemlig vokset sig til lidt af en lækkerbisken.Men det er nok ikke kun det kvindelige publikum, kampagnen vil bringe misundelse frem i.Justin Biebers evne til at fylde boksershortsene ud er nemlig så imponerende, at kampagnen sandsynligvis også vil frembringe et par misundelige blikke fra hankønnet.Og at makkerparret er lidt af et blikfang, er det amerikanske modefirma da bestemt også klar over.På Calvin Kleins Instagram-profil er kampagnens billeder nemlig blot ledsaget af ordene oversat til dansk "Tro på det".Se Justin Bieber i boksershorts her: http://instagram.com/p/xh1zzkRC_x/?modal=trueOg her: http://instagram.com/p/xh1fPsAvjd/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Mærket Calvin Klein har sikret sig en plads på mange pigeværelser.

Modefirmaet har nemlig hyret verdensstjernen Justin Bieber som deres nye ansigt og ikke mindst krop for deres undertøjskampagne.

Men den skandaleramte hitmager poserer ikke alene. Blot 20-årige Justin Bieber har nemlig fået selskab af den noget ældre supermodel 31-årige Lara Stone.

Og den plads ved siden af hitmageren ville de fleste piger sandsynligvis give deres højre arm for.

Siden Justin Bieber blev opdaget i 2008 på YouTube, har den canadiske popsanger nemlig vokset sig til lidt af en lækkerbisken.

Men det er nok ikke kun det kvindelige publikum, kampagnen vil bringe misundelse frem i.

Justin Biebers evne til at fylde boksershortsene ud er nemlig så imponerende, at kampagnen sandsynligvis også vil frembringe et par misundelige blikke fra hankønnet.

Og at makkerparret er lidt af et blikfang, er det amerikanske modefirma da bestemt også klar over.

På Calvin Kleins Instagram-profil er kampagnens billeder nemlig blot ledsaget af ordene oversat til dansk "Tro på det".

Se Justin Bieber i boksershorts her: http://instagram.com/p/xh1zzkRC_x/?modal=true

Og her: http://instagram.com/p/xh1fPsAvjd/?modal=true

Newspaq