Teenagepige beder om hjælp: Få min lillebror hjem

16-årige Elin Tellefsen fra Øvre Eiker i Norge efterlyste i fredags på sin Facebook-profil sin lillebror med disse ord:

"Dette er min lillebror Even, han blev bortført i dag. Hjælp os med at finde ham. Del dette billede. Han kan måske findes i Sverige, Danmark, Tyskland, Estland, Polen."

Det skriver TV2.dk

Politiet mistænker, at det er Evens egen mor, der har bortført ham og taget ham med i retning af sit hjemland, Hviderusland.

Elin og Even er ud af en søskendeflok på fem. Alle har de samme far, men ikke samme mor. Elin, Even og en storebror har dog samme forældre. Men faderen gik bort i marts i år, og for en måned siden gik Elin selv til børneværnet for at få hjælp. Sammen med sin lillebror Even flyttede de ind på et børnehjem, hvor de er kommet i midlertidig pleje.

- Det valgte jeg at gøre på grund af omsorgssvigt. Jeg ved, Even har det meget bedre på børnehjemmet end hos vores mor, så jeg håber, at han snart kommer hjem igen, siger Elin Tellefsen til tv2.dk.

Hver fredag havde Elin og Evens mor to timers samvær med sønnen. Men i fredags kom hun aldrig tilbage med ham igen.

- Jeg håber, at så mange mennesker som muligt ser det billede af ham, så nogen måske kan finde ham og få ham bragt hjem igen, siger Elin Tellefsen.

Moderen forsvandt i en sølvfarvet VW Touran med registreringsnummer DK 87024. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip