Teenager dør af kræft to dage efter at have fået sit største ønske opfyldt

15-årige Jak Trueman blev diagnosticeret med en sjælden form for leukæmi i august sidste år. 

Men teenageren nægtede at overgive sig uden kamp, og han besluttede sig for at vie sit liv til at skabe opmærksomhed om og indsamle penge til forskning i behandling blodkræft.

Hans kamp vakte opsigt i store dele af verden, da han svor, at sygdommen ikke skulle afholde ham fra at følge sin kæreste til årets skolebal, som ifølge ham selv var hans største ønske. 

Det nåede Jak Trueman lørdag, hvor skolen hastearrangerede skolens bal, så han kunne nå det. Sammen med sin kæreste blev han mødt med klapsalver af skolens elever, men kun to dage efter tabte han kampen mod sygdommen.

- Jeg er knus og ødelagt over at måtte meddele, at min smukke dreng er rejst til himlen. Gud velsigne Jak. Jeg er den stolteste mor nogensinde, udtaler hans mor ifølge Daily Record.

Jaks tilstand blev hastigt forværret den seneste tid, og han var nødt til at få stærkt smertestillende medicin for at kunne deltage i ballet.

Hans kampagne for at indsamle penge til forskning mod blodkræft nåede op på 380.000 kroner, der blev doneret fra det meste af verden. 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip