Thomas Frank: Elmander-modtagelse gav kuldegysninger

Skrevet af admin

11/08/2014

Mest læste i dag

Efter 70 minutter af søndagens superligakamp mellem Brøndby og OB sendte hjemmeholdet hjemvendte Johan Elmander i spil, og Brøndby-fansene kvitterede med et gigantisk jubelbrøl.

Svenskeren fik ikke vist alverden i sin tid på banen, men i Brøndby-lejren er man ualmindelig godt tilfreds med 33-årige Elmanders tilstedeværelse.

- Johan fik en fantastisk modtagelse. Den gav kuldegysninger, og så er det bare ærgerligt og helt vanvittigt, at historien om hans comeback ikke også endte med en sejr, siger Brøndby-træner Thomas Frank efter 1-1-resultatet mod OB, som udlignede i overtiden.

- Johan bringer en helt masse kultur ind i omklædningsrummet, men jeg forventer også en masse spillemæssige ting fra ham. Det er lidt en dobbeltpakke. Han skal nok komme til at præstere på banen også, tilføjer Thomas Frank, som dog væbner sig med tålmodighed:

- Der går nok nogle uger, inden han er helt oppe i gear.

Forsvarsspilleren Dario Dumic var fan på tribunen, da Elmander for mere end otte år siden var stjernespiller på Brøndbys seneste mesterhold.

- Han er en kæmpe personlighed og en stor spiller i klubbens historie. Han spillede dengang, hvor jeg selv kom på stadion, og han er bare en helt fantastisk spiller. Man kan tydeligt mærke, at fansene er meget glade for ham, og det er vi også i truppen, siger Dumic.

Elmander var under opvarmningen til sin comeback-kamp rundt ved flere af sine Brøndby-kolleger for at give et godt råd med på vejen.

- Han har så meget erfaring fra de største ligaer i Europa. Han har prøvet en masse på egen krop, og han deler gerne ud af det. Det er mere end bare fodbold med ham, og det skal vi nok få stor gavn af, siger Dumic.

Elmander har i øjeblikket frabedt sig opmærksomhed fra pressen efter at have været fraværende i de første kampe af sæsonen på grund af sin fars dødsfald.

/ritzau/