Thomas Frank om Brøndby-sejr: Esbjerg dominerede

Han vil ikke kalde sejren for ufortjent, men Brøndby-træner Thomas Frank siger alligevel følgende, efter at have set sit hold vinde 1-0 over Esbjerg i søndagens sene superligakamp:

- 1-1 havde nok ikke været helt ufortjent.

Træneren erkender, at Esbjerg havde initiativet i det meste af kampen, men han er ikke enig i, at værterne var presset helt i bund.

- Esbjerg var bedst på bolden, de var mest dominerende, men hvis man kigger på boldbesiddelsen, er vi stort set lige, og hvis man som Esbjerg giver fem store chancer væk i en kamp, kan man ikke forvente at vinde.

- Det var en meget lige og åben kamp, hvor vi ikke havde så meget kontrol over sagerne, som vi gerne ville, men det tror jeg heller ikke, at Niels (Frederiksen, Esbjerg-træner, red.) synes, at de havde, når de gav så mange chancer væk.

- Jeg ville have ønsket, at vi kunne have domineret noget mere, men jeg er glad for, at vi kunne vinde en kamp, hvor vi virkelig arbejdede hårdt. Sådan er det også i nogle kampe, siger Thomas Frank.

- Jeg havde en fornemmelse af, at der ikke skulle så meget til, for at vi kunne være med. Vi kom godt tilbage i anden halvleg, og selvom vi forsvarede lavt igen, så gjorde vi det godt.

- Vi fik selv mulighederne på omstillingerne, og der havde vi nogle chancer, vi skulle have scoret på, siger Thomas Frank og henviser til en række store Alexander Szymanowski-chancer efter pausen.

Netop antallet af store chancer hæfter Thomas Frank sig ved, når der skal tales om fair eller unfair resultat:

- Husk nu, at vi på store chancer vandt denne kamp med 5-3.

Andrew Hjulsager blev matchvinder kort før pausen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip