Thomas Frank: Træningskamp mindst på superliganiveau

Onsdag aften besejrede Brøndby et profilfattigt Liverpool-mandskab med 2-1 hjemme på Brøndby Stadion.

Selv om Liverpool var uden Sturridge, Gerrard og mange andre etablerede spillere, mener Brøndbys cheftræner, Thomas Frank, at generalprøven inden superligapremieren mindst var på niveau med en kamp om point.

- Jeg synes, det er svært at sammenligne, men vi har også snakket om, at der var rigtig højt tempo undervejs, så det var på niveau med en superligakamp, mindst.

- Man kan se, at Liverpool kan spille hurtigt. God nok skifter de 10 mand i pausen, men prøv og se ham venstrekanten, de sætter ind, siger Thomas Frank med henvisning til den lynhurtige Jordan Ibe, der assisterede ved Liverpools udligningsmål.

Mens Liverpool var ramt af afbud, kan det meget vel blive onsdagens startende spillere, der også er i startopstillingen mod FC Midtjylland på søndag.

- Det var den stærkeste opstilling lige nu. Der kan komme en ny skade eller situation før søndag, men der var en grund til, at jeg stillede op, som jeg gjorde. Alle er friske lige nu undtagen Andrew Hjulsager, så vi har en rigtig god konkurrence i truppen, siger Thomas Frank.

Brøndby startede blandt andet inde med nyindkøbene Johan Elmander og Frederik Semb Berge.

Kampen mod Liverpool kom blot fire dage før Brøndbys sæsonpremiere, men det får ikke indflydelse på spillernes fysiske form mod FC Midtjylland.

- Hvis vi også vil præstere i Europa, så skal vi kunne klare det, siger Thomas Frank.

Brøndbytræneren havde også held med at indskifte makedonske Ferhan Hasani, der blev matchvinder i overtiden. Brøndbys første mål blev scoret af midtbanespilleren Christian Nørgaard.

/ritzau/

 

Dagens Gossip