Thorbjørn Olesen: Det bliver en fest i Danmark

Mere end 70.000 tilskuere ventes at følge Thorbjørn Olesen og resten af de bedste danske golfspillere, når Made in Denmark spilles fra torsdag til søndag i Himmerland.

Det er 11 år siden, at European Tour senest var i Danmark, så det er lidt af en sjældenhed, at Olesen og co. kan vise sig frem foran hjemmepublikummet.

- Jeg tror, at det bliver fantastisk. Jeg glæder mig til at spille foran alle de tilskuere.

- Jeg har også en masse venner, der kommer. Det bliver lidt af en fest. Det skal selvfølgelig ikke gå over gevind, men jeg tror, det bliver sjovt, siger Thorbjørn Olesen.

- Mine forventninger er store. Det er nok også et større pres på os danskere end i en normal European Tour-turnering.

- Forhåbentlig kan vi drage fordel af det og spille bedre golf, lyder håbet fra danskeren, der kommer lige fra den amerikanske major-turnering PGA Championship, hvor han blev nummer 30.

24-årige Thorbjørn Olesen føler, at han er, hvor han skal være for at levere et godt resultat efter en knap så prangende sæson.

- De sidste tre dage spillede jeg godt i PGA Championship. Jeg følte mig godt tilpas med driveren, og det vil jeg tage med mig i denne uge.

- Driveren er en af de vigtigste ting i mit spil, for det giver mig nogle chancer. Den har ellers været mit problem hele året, siger Olesen.

Made in Denmark er den første European Tour-turnering på dansk grund i 11 år efter Nordic Open, der blev spillet i Nordsjælland og gik konkurs kort efter.

Præmiesummen i Himmerland er på 1,5 millioner euro, svarende til 11 millioner kroner. Vinderen får 250.000 euro (1.860.000 kroner).

/ritzau/

 

Dagens Gossip