Thygesen: Brøndby og Hobro er to forskellige størrelser

2086 tilskuere, råkoldt og en halvkedelig 1-0'er.

Måske ikke de mest eksotiske forhold, men dog facit for Mikkel Thygesens hjemmebanedebut, da Hobro lørdag aften slog FC Nordsjælland med 1-0. Og det var han rigtig godt tilfreds med.

- Det var en superfed oplevelse, det kunne ikke være bedre. Vi startede forårssæsonen på hjemmebane op med tre point, og jeg synes egentlig, at vi fik givet tilskuerne en god oplevelse, siger Mikkel Thygesen.

Lidt andre rammer, end han er vant til i Brøndby, hvor han kom fra i vinterens transfervindue, og hovedpersonen ser da heller ikke mange lighedstegn mellem de to klubber.

- Man skal ikke sammenligne de to klubber. De er på forskellige stadier. Brøndby har været en magtfaktor i dansk fodbold igennem utrolig mange år, og Hobro er den nye dreng i klassen, så jeg synes ikke, at jeg kan drage paralleller mellem de to klubber.

- Jeg synes bare, at man skal tage hatten af for det arbejde, Hobro har lavet.

- Jeg er stadigvæk ny her i klubben, og jeg skal stadigvæk lære drengene ordentligt at kende. Men det er nogle rigtig gode gutter, og jeg er faldet super ind, siger Mikkel Thygesen.

Også Hobro-træner Jonas Dal mener, at Thygesen er den rigtige mand for Hobro.

- Han giver en masse meter, han giver en masse fysik og en masse udstråling. Han har præcis det udtryk, vi gerne vil have som hold, nemlig at vi er vanvittigt hårdtarbejdende, går ind i duellerne og hele tiden ligger på lur offensivt, siger Jonas Dal.

Mikkel Thygesen er i Hobro blevet genforenet med sin gamle holdkammerat Quincy Antipas - og ifølge Antipas er der masser af gensynsglæde.

- Mikkel spillede en stor kamp mod FCN. Han lagde et perfekt indlæg ved vores mål, og generelt var han en af vores bedste spillere. Det er en fornøjelse at spille med ham, siger Quincy Antipas.

/ritzau/

 

Dagens Gossip