Tid til at sige farvel: Nu er det slut for populær dansk festival

Skrevet af Emil Martesen

17 uger siden

|

19/01/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er det tid til at sige farvel.

Dagens topnyheder

Festivaler har efterhånden fået en høj stjerne hos mange danskere, når et hav af danskere hvert år strømmer til landets mange festlige begivenheder.

Her får de samvær, kulturelle oplevelser og selvfølgelig – først og fremmest – god musik.

Efter en kort periode under Rekom-koncernens vinger er det nu slut, og de populære 'Vi Elsker' festivaler vender nu tilbage til deres oprindelige ejere, Michael Thiberg og Riffi Haddaoui.

Dette sker i lyset af forskellige visioner for festivalens fremtid, ifølge erhvervsmediet Finans.

Det skriver B.T.

Rekom Group, der er Nordens største nattelivskoncern, erhvervede 'Vi Elsker' for to år siden, som er et festkoncept, der har været en hyldest til 90'erne og 00'erne siden 2011 i både Danmark og Sverige.

Dengang så Rekom et stort potentiale i festivalen. Jonathan Grumme, der er administrerende direktør for Rekom Core, udtalte på daværende tidspunkt følgende:

"Det ligger lige til højrebenet at invitere dem med i Rekom. Samtidig kan vi, sammen med Riffi og Michael og hele deres stærke team, løfte festivalerne endnu højere op og få den magi, der var i 90'erne og 00'erne med ud på vores andre markeder i Nordeuropa."

Men nu er situationen en helt anden.

"Riffi har hele tiden været en af de bærende kræfter bag 'Vi Elsker', og vi vil stadig samarbejde fremadrettet. Gennem den seneste tid har vi erkendt, at vi ser forskelligt på fremtiden for 'Vi Elsker'. Derfor virker det også naturligt, at de nu tager tøjlerne igen", siger Jonathan Grumme til Finans.

Adam Falbert, der er erhvervsmanden bag Rekom, som ejer diverse populære barer og natklubber, herunder Heidis Bier Bar, har ikke offentligt kommenteret på overdragelsen.

Det forventes, at denne ændring vil bringe en ny æra for 'Vi Elsker', med en tilbagevenden til festivalens rødder, samtidig med at den bevares som et elsket koncept blandt festglade danskere og svenskere.