Tidligere FCN-spiller skifter til norsk fodbold

Den 28-årige midtbanespiller Søren Christensen har fundet sig en ny arbejdsgiver, efter at hans kontrakt med FC Nordsjælland udløb ved årsskiftet.

Han har underskrevet en etårig kontrakt med norske FK Haugesund, meddeler klubben, som i sidste sæsons Tippeliga sluttede på 11.-pladsen i den bedste norske række.

I Haugesund bliver han holdkammerat med den den danske angriber Christian Gytkjær, der også har været holdkammerat med Søren Christensen i FCN. Gytkjær sluttede som nummer to på Tippeligaens topscorerliste i 2014.

Søren Christensen har spillet for FCN siden 2006, og han var med til at vinde det danske mesterskab i 2012, ligesom han var med til at vinde den danske pokalturnering i 2010 og 2011. I 203 FCN-kampe scorede han 20 mål for Farum-klubben.

Midtbanespilleren er noteret for 50 ungdomslandskampe for Danmark. Det er også blevet til en enkelt kamp for ligalandsholdet. Den fandt sted for tre år siden i en kamp mod Norge i Bangkok. Han har aldrig spillet for A-landsholdet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip