Tiger Woods tørster efter majortitel i år

Golfstjernen Tiger Woods har ikke vundet en af golfsportens fire største turneringer - de fire majors - siden 2008, hvor det blev til sejr ved US Open.

Den amerikanske verdensetter er derfor strandet på 14 major-titler i karrieren, men han har et håb om at gøre det bedre i denne sæson end i de forrige.

- Uanset hvilken turnering, jeg deltager i, så er målsætningen den samme: At blive ved med at forbedre mig.

- Jeg føler, at jeg har forbedret mig det seneste år i forhold til året før. Jeg vandt fem turneringer i 2013, og det, synes jeg, er et meget pænt antal. Ingen andre gjorde det lige så godt, siger Woods.

De fem turneringssejre sidste år betød, at Tiger Woods endte året som verdensetter, men det var kun et plaster på et efterhånden blødende major-sår, hvor titlerne igen udeblev.

Det endte med en fjerdeplads ved US Masters og en sjetteplads ved British Open.

- Jeg havde bestemt ønsket at gøre det lidt bedre i major-turneringerne.

- Jeg var med fremme ved US Masters, og også ved British Open havde jeg bestemt en vinderchance, men fik simpelthen ikke leveret varen. I de to øvrige majors spillede jeg bare ikke godt, erkender Tiger Woods.

Årets første major, US Masters, afvikles fra 10. til 13. april. Woods har vundet US Masters fire gange tidligere - senest i 2005.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip