Tilfreds Randers-træner: Et værdifuldt point

Efter en skidt periode lå Randers FC inden lørdagens superligakamp ude mod FC Midtjylland placeret lige over nedrykningsstregen.

Særligt resultaterne på udebane har i sæson svigtet Randers, der har haft svært ved at finde vej til netmaskerne.

Derfor var Randers-træner Colin Todd en tilfreds mand efter 1-1-resultatet i Herning.

- Det er et værdifuldt point for os, for vores udebaneform har ikke været, som vi har ønsket, fortalte Colin Todd om det uafgjorte resultat.

- Inden kampen snakkede vi om, at vi skulle tro på os selv, og ikke fokusere på det negative. Det synes jeg, vi lykkedes med.

- Vi var disciplinerede og gjorde det svært for Midtjylland i store perioder af kampen. Jeg er stolt af drengene, for de leverer det, vi havde snakket om, sagde Colin Todd.

Manden bag Randers' udligning var topscorer Ronnie Schwartz, der sikkert eksekverede et straffespark med 20 minutter igen af kampen.

- Vi kæmper hele vejen igennem, og jeg synes faktisk, at vi er i god kontrol med kampen, selvom de får et dumt mål. Vi leverer en godkendt præstation, mener Ronnie Schwartz, der også var glad for at komme på måltavlen i sin første kamp efter en overstået karantænedag.

- Det var godt at være tilbage, og jeg er glad for at have hjulpet holdet til et point på en svær udebane. Det kan vi godt bruge fremadrettet, for vi gør mange ting rigtigt i dag, lød det fra Randers-angriberen.

Schwartz er med lørdagens scoring oppe på syv fuldtræffere og haler dermed ind på Viborgs superligatopscorer, Thomas Dalgaard, der har nettet otte gange.

/ritzau/

 

Dagens Gossip