Tilfreds Ståle: Færre kilo har gjort Claudemir bedre

FC Københavns Claudemir blev i foråret kritiseret af træner Ståle Solbakken for at være for tung, men sådan forholder det sig ikke mere.

Solbakken er godt tilfreds med den 26-årige brasilianer, som han var parat til at sælge i sommerens transfervindue.

- Dengang var han ikke top-fit, og han bliver nødt til at være i gang hele tiden, for han bliver aldrig nogen kropsstærk spiller. Det giver ham lidt ekstra luft, hvis han er fit, siger Ståle Solbakken.

FCK-træneren fortæller, at den trimmede udgave af Claudemir er bedre på flere punkter.

- Han føler sig bedre, og det giver ham et overskud. Så laver han pasninger frem i banen i stedet for på tværs og bagud.

- Han havde nogle fantastiske pasninger i længderetningen mod Randers, siger Solbakken med henvisning til søndagens 1-0-sejr over Randers FC.

For fem måneder siden var det helt andre vendinger, FCK-træneren brugte om Claudemir.

- Claudemir har fået besked på, at der skal andre boller på suppen. Han skal have den krop, han havde, sidst jeg var i FCK. Dengang var han lettere og fittere, og han kunne lave mere, sagde Solbakken i midten af maj.

FCK og Randers FC indtager en delt tredjeplads i Superligaen. Kronjyderne har dog en bedre målscore end københavnerne. De to hold har efter en tredjedel af sæsonen ni point op til ligaens førerhold fra FC Midtjylland.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip