Tilfreds tennisformand: Wozniacki kommer i en finale igen

Caroline Wozniacki ligner langt fra en tennisspiller, der har spillet sin sidste grand slam-finale.

Det mener formanden for Dansk Tennis Forbund (DTF), som er fortrøstningsfuld trods søndagens klare nederlag til Serena Williams i finalen i US Open.

- Med udgangspunkt i det spil og den fight, vi har været vidner til i de forløbne to uger, er det svært at tro, at Caroline Wozniacki ikke får chancen i en grand slam-finale igen. Vi krydser fingre – Caroline fortjener at komme helt til tops i en af de allerstørste turneringer, siger DTF-formand Henrik Klitvad i en meddelelse.

Det var anden gang i karrieren, at 24-årige Wozniacki stod i en grand slam-finale. Sidst var også i US Open i 2009, hvor belgieren Kim Clijsters forhindrede hende i at snuppe sin første store titel.

Tennisforbundet fremhæver tennisstjernen som et glimrende forbillede for andre:

- Caroline Wozniacki er en enestående ambassadør for dansk idræt i almindelighed og dansk tennis i særdeleshed. Caroline er et forbillede med format, og hendes ærgerrighed samt familiens opbakning giver altså resultater. På egne samt Dansk Tennis Forbunds vegne skal der lyde et tillykke med andenpladsen ved US Open, fortæller DTF-formand, Henrik Klitvad. /ritzau/

 

Dagens Gossip