Tilfreds Thomas Frank: Skal gøre det endnu bedre

Skrevet af admin

|

28/07/2014

Dagens topnyheder

I premieren mod FC Midtjylland hang Brøndby efter både spille- og chancemæssigt. Det blev der lavet radikalt om på i de blå-gules anden kamp, hvor Silkeborg var på besøg på Vestegnen og tabte 0-2.

Her sad Brøndby på det meste, men først efter en lidt sløj første halvleg fik Thomas Franks tropper efter pausen hul på bylden.

- Det, vi savnede meget mod FC Midtjylland, var aggressivitet, og jeg tror, at spillerne var ved at blive vanvittige inden kampen, for på alle mine kort ved oplægget stod der aggressivitet, siger Frank.

- Vi kom med den fornødne aggressivitet og et godt genpres mod Silkeborg. Det var jeg meget tilfreds med. Men i første halvleg var jeg ikke tilfreds med det, vi gjorde, når vi havde bolden.

- Alt for ofte var der for mange berøringer på bolden, og der manglede generelt kvalitet i afleveringerne. Det blev forbedret i anden halvleg, men vi skal gøre det endnu bedre.

I sidste sæson stod Brøndby efter syv runder med tre point. Det samme antal har man nu efter to spillerunder.

- Jeg ved godt, at vi har tre point nu, og det samme antal havde vi efter syv kampe i sidste sæson, men det er to forskellige scenarier, siger træneren.

- Her var det et must, at vi tog tre point hjemme mod Silkeborg. Det vidste alle. Men vi tænker mest på præstationerne, så det allervigtigste for os var, at vi præsterede godt mod Silkeborg.

Især evnen til at få lukket kampe, hvor Brøndby dominerer, er blevet bedre, mener Thomas Frank.

- Vi er rigtig glade for, at vi har løftet os i forhold til foråret, hvor vi også spillede mange tætte kampe, men dengang endte de uafgjort, siger Frank.

- Jeg kan nævne tre-fire-fem kampe som denne fra foråret, hvor vi spillede uafgjort, men i dag vandt vi. Det er vigtigt.

/ritzau/