Tiltalt for fugeskumsdrab: Det er jeg frygtelig ked af

45-årige Karin Barfod er med på den, da den jævnaldrende ST binder hendes fødder og hænder sammen med strips og sætter sig overskrævs på hende for at modtage flødeskumsoralsex.

Men i sexrusen får han fat i fugeskumsdåsen i stedet for flødeskumsdåsen.

Sådan siger den 45-årige mand, der er tiltalt for drabet på Karin Barfod, i Retten i Roskilde, hvor sagen mod ham torsdag er blevet indledt.

- Jeg tog fejl, og det er jeg rigtig frygtelig ked af, siger han grådkvalt, når anklager Peter Ahleson spørger, hvordan det dog kunne ske.

Manden er tiltalt for at have dræbt Karin Barfod i sin campingvogn i Roskildeområdet mellem klokken 23.55 den 22. oktober sidste år og klokken 08 morgenen efter.

Den tiltalte forklarer, at han sidder og ser porno på mobilen, som han har i venstre hånd, da han sprøjter fugeskummet i munden på Karin, som ligger ned. Han forstår, hvad der er sket, da Karin giver et grynt fra sig, og han kigger på hende.

- Jeg bliver forskrækket, og jeg prøver at få fugeskummet ud af munden på hende med fingrene. Hun prøver at komme fri af stripsene, og jeg skærer dem op. Så tager jeg rundt om hendes krop og trykker til, så det kan komme ud, men det virker ikke.

Pludselig ligger Karin stille, og ST vurderer, at "hun nok ikke lever".

- Så går jeg i chok, og jeg sætter mig ned ved siden af. Og så tager jeg noget vodka, forklarer han.

I stedet for at ringe 112 pakker han hende ind i plastikposer, forklarer han.

Derefter kører han ud til en container, som han ejer med sin søn, hvor han placerer liget. Her bliver det fundet af politiet den 25. oktober, kort tid efter at ST bliver anholdt for drabet af politiet, som har fået en anmeldelse fra bekymrede veninder.

Tiltalte fortæller, at de aftenen inden drikker æblemost med vodka og deler en flaske lambrusco. Hun tog også et par hovedpinepiller, mener han.

Ifølge anklageren havde Karin Barfod en promille på 0.82, og hun var påvirket af sovepiller. Hun havde fugeskum i luftrøret, i spiserøret og i mavesækken.

Tiltalte forklarer i retten, at han og Karin kender hinanden fra folkeskolen, og at de var ungdomskærester i en kort periode. I sensommeren 2013 mødes de igen tilfældigt, og de indleder en affære.

Anklagemyndigheden har tiltalt ham for drab, men ST nægter og siger, at det var uagtsomt manddrab.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip