Tine vaccinerede ikke sin datter - nu siger hun undskyld

“Min kære pige. Undskyld! Jeg troede, jeg beskyttede dig ved at nægte dig vaccinationer. Jeg tog fejl.”

Sådan starter den norske forfatter Tine Jarmila en kronik på foreldre.no, hvor hun fortæller, at hun for syv år siden var fast besluttet på ikke at vaccinere sin nyfødte pige.

Læs også: Jennifer er rasende: 15 dage gammel søn udsat for mæslinge-virus i venteværelset hos lægen

-Min skepsis var rettet mod indholdet af vaccinerne. Jeg søgte rundt på det, og syntes ikke, at der var en definitiv afgørelse. Jeg var skræmt over ingredienser,- fortæller hun til vg.no.

Tine var særlig skræmt over udenlandske rapporter om organisk kviksølv som gjorde, at hun ikke ville vaccinere sin datter.

I kronikken skriver hun:

-Jeg kan ikke forklare, hvad der gjorde mig så dum, da du var helt lille. Jeg var fast besluttet om, at du ikke skulle vaccineres på grund af giftstoffer i vaccinerne, såsom kviksølv og antifrys-væske. Jeg tænkte, at hvis vi ikke får de her stoffer naturligt - hvorfor skal de så sprøjtes ind i en lille barnekrop. Og hvorfor får et barn samme dosis som en mand på 150 kg?-

Læs også: 6 farlige argumenter mod vaccination af børn, som vi er nødt til at aflive

Tine fandt senere ud af, at der ikke har været kviksølv i vacciner i Norge siden 1997. Hendes datter havde fordøjelsesproblemer og græd hele tiden, så hun var bange for at påføre hende flere smerter.

-Det begynder at blive farligt, når man står alt for meget fast på sin mening. Nu er disse “gamle” sygdomme ved at komme tilbage.

Men hvad fik så Tine til helt at ændre mening?

Læs også: Far til kræftramt datter skriver bøn til forældre, som ikke vaccinerer deres børn

-Min boble sprang. Flere og flere rapporter fortalte, at forskningen mod vaccinationer var forfalskede, subjektive og havde en agenda - nemlig at få folk til at blive modstandere af vaccinationer.- fortæller hun.

-Vi rejser mere og verden bliver mindre. Smitte spreder sig nemmere. Man kan ikke regne med, at resten af verden vaccinerer deres børn og så kan man selv dreje udenom,- fortsætter hun.

Nu er hendes datter begyndt at få sine vaccinationer. Men det har ikke været uden omkostninger for Tine. Flere kritikere siger, at hun er gået imod alt hvad hun står for.

 

Dagens Gossip