Tinkoff-Saxo: Skadet knæ sender Contador ud af Touren

Det var et skadet knæ, der mandag forhindrede Alberto Contador i at fortsætte i årets Tour de France efter et styrt på 10. etape.

Det skriver Tinkoff-Saxo på holdets hjemmeside.

- Contador styrtede på nedkørslen fra Petit Ballon og skadede sit knæ. Efter at have modtaget lægebehandling og en ny cykel var Alberto determineret for hurtigt at lukke hullet til hovedfeltet.

- Men Tinkoff-Saxos forsøg på at bringe Alberto tilbage blev besværliggjort af bjergterrænet og den høje fart oppe foran. Efter 20 kilometers jagt var Alberto ikke længere i stand til at træde i pedalerne, og han udgik af løbet grundet sin knæskade, skriver holdet på sin hjemmeside.

95 kilometer fra målstregen styrtede Alberto Contador og sad forslået i vejkanten i flere minutter, inden han igen var på cyklen.

Da han igen var i pedalerne, var spanieren allerede fire minutter efter hovedfeltet og rivalerne til det samlede klassement. Han var endda efterladt uden holdkammerater.

De kom tilbage for at hjælpe Contador efter kort tid, men det viste sig kort tid efter, at løbet var kørt for den spanske favorit.

/ritzau/

 

Dagens Gossip