Tinkov efter etapesejr: Majka vinder Giroen næste år

Rafal Majkas sejr i Tour de France på lørdagens bjergetape til Risoul er et vigtigt skridt på vejen mod næste sæsons store mål - at vinde Giro d'Italia.

Sådan lyder det fra Tinkoff-Saxos holdejer, den russiske rigmand og bankejer Oleg Tinkov, som var i festhumør, da den unge polak sikrede holdets første sejr i årets Tour.

- Det er en god sejr for Rafals mentale styrke. Jeg tror, at han kan vinde Giro d'Italia næste år. Det er det, vi går efter, siger Tinkov.

- Selvfølgelig skal vi fejre det. Selvfølgelig åbner vi en magnumflaske Dom Perignon, lyder det fra russeren.

Rafal Majka har kørt klassement i det italienske etapeløb de seneste to år, og det er blevet til henholdsvis en syvendeplads og en sjetteplads.

- Jeg er glad på egne vegne, og jeg er glad på mit holds vegne. Men jeg er også glad på Alberto Contadors vegne. Han ligger faktisk stadig i sengen, siger Tinkov om den spanske kaptajn, som udgik mandag med et brækket skinneben efter et styrt.

Tinkoff-Saxo kører ikke længere efter en topplacering, og holdets plan er at jagte flere etapesejre, inden løbet slutter i Paris næste søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip