Tips til at skjule dine panderynker

Panderynker kan være rigtigt irriterende, og hvis du prøver at skjule dem med foundation eller pudder, vil du muligvis opleve, at produkterne blot lægger sig i furerne og gør dem endnu tydeligere. 

Skønhedsskribenten Liesa Goins har på Prevention.com samlet de bedste og mest effektive måder at skjule rynkerne på. Tjek hvilket af disse fire tips, der passer bedst til dig.

Se tre veje til at mindske din appelsinhud på Femina.dk

1) Lysreflekterende primer
En primer er et ret fantastisk produkt, da den både sikrer, at din makeup bliver, hvor den skal, og sørger for at fylde de fine linjer i huden ud. En lysreflekterende primer vil desuden kamuflere de fine linjer, fordi den kaster lyset tilbage og skaber en optisk effekt. Læg en flydende foundation over primeren for den optimale effekt.

2) Brug en creme der fylder ud
Du kan finde flere cremer på markedet, som på den ene side fylder dine fine linjer ud, og på den anden side stimulerer produktionen af collagen i din hud, som er med til at gøre din hud mere elastisk. Gå efter cremer og serummer med peptider, retinol og retinoider, som hjælper dig med at skjule panderynkerne bedst muligt. Det forklarer David Bank, der er dermatolog, til Prevention.com.

Få de bedste tips til at holde dine bryster unge og flotte på Femina.dk

3) Anlæg pandehår
Hvis du har modet til det, og ansigtsformen der passer, så kan det være en rigtig effektiv løsning at blive klippet, så du får pandehår. Det kan være virkelig smukt og charmerende og skjuler rynkerne fuldstændigt, forklarer Rodney Cutler, der er hårstylist, til Prevention.com.

4) Få en kosmetisk behandling
Noget af det allermest effektive, men også mere drastiske  der findes til at fjerne dine rynker, er Botox. Nervegiften lammer dine muskler midlertidigt, og fjerner straks dine rynker. Derudover kan langtidsbehandling resultere i, at dine rynker forsvinder permanent, eftersom rynkerne kommer, når vi bruger musklerne. Og når du får flere Botoxbehandlinger med nogle måneders mellemrum, så vil dine muskler til sidst kunne slappe så meget af, at der slet ikke er nogen rynker tilbage, også efter at Botoxens virkning er aftaget.

Lisbeth Madsen,NewsDesk  Aller Media

 

Dagens Gossip