Tivoli aflyser forestilling efter traktorulykke

Efter at skuespiller Bodil Jørgensen onsdag blev kvæstet i en traktorulykke under filmoptagelser ved Mandø i Vadehavet, aflyser Tivoli onsdag aften en forestilling.

Bodil Jørgensen medvirker nemlig i Tivolis anmelderroste sommerrevy "Tam Tam i Glassalen", og hendes ulykke får nu konsekvenser for aftenens forestilling.

- Vi aflyser i aften, men satser på at kunne gennemføre i morgen uden Bodil, siger Tivolis pressechef Torben Plank til Ritzau.

I forbindelse med optagelserne til en ny Far til fire-film ville Bodil Jørgensen sammen med Kurt Ravn køre en traktor op på et dige ved Mandø Ebbevej. Da traktoren nærmede sig toppen, gled den, og Bodil Jørgensen faldt af og blev ramt af traktoren.

Skuespillerinden blev i første omgang indlagt på sygehuset i Esbjerg, men er efterfølgende blevet overført til Odense Universitetshospital.

- Vi er rystet over ulykken, og vores tanker går til Bodil og hendes familie, siger Torben Plank.

Indehavere af billetter til aftenens forestilling i Tivoli vil ifølge pressechefen blive tilbudt erstatningsbilletter til en anden forestilling eller få deres penge retur.

/ritzau/

 

Dagens Gossip