Toni Kroos sikrer Tyskland sen sejr over Spanien

19/11/2014

Det var småt med målene, da en række af de helt store fodboldnationer tirsdag aften satte hinanden stævne i testkampe rundt omkring i Europa.

I Vigo i Spanien måtte tilskuerne vente i 89 minutter i silende regn, før kampens eneste mål faldt mellem Spaniens europamestre og Tysklands verdensmestre.

Så skød Real Madrid-spilleren Toni Kroos på mål og udplacerede Spaniens målmand, Francisco Casilla, som kort forinden var blevet skiftet ind i stedet for Iker Casillas.

Skuddet var velplaceret helt ude ved stolpen, men Francisco Casilla burde have afværget det.

Bedre held havde Ron-Robert Zieler med flere gode redninger i den anden ende.

Målmandsvikaren der erstattede Manuel Neuer, leverede blandt andet en god redning, da indskiftede Pedro Rodriguez forsøgte at lobbe bolden over ham ni minutter før tid.

Med 1-0-sejren fik Tyskland oprejsning efter et lidt svingende efterår, hvor holdet blot har fået syv point i fire kampe i EM-kvalifikationen.

På Old Trafford i Manchester var der lagt op til et stormøde, da Argentina og Portugal anført af henholdsvis Lionel Messi og Cristiano Ronaldo mødtes.

Den kamp endte 1-0 til Portugal, og det skete også efter en sen scoring, som blev sat ind af indskiftede Raphael Guerreiro.

Både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo var tæt på at score i første halvleg, inden de begge lod sig udskifte i pausen.

Italien stillede med meget få navne fra holdets sædvanlige startformation, da holdet på hjemmebane vandt 1-0 over Albanien, der er med i Danmarks EM-kvalifikationsgruppe.

Her blev det også til en sen scoring, da Albaniens Hamdi Salihi efter 82 minutter sendte bolden i eget mål, efter at Italiens indskiftede debutant Stefano Okaka havde headet på mål.

Sverige uden Zlatan Ibrahimovic så længe ud til at kunne holde 0-0 i Marseille mod Frankrig.

Men syv minutter før tid scorede Raphaël Varane til 1-0, og så kunne Karim Benzema kort efter tillade sig at sende et straffespark over mål.

I forhold til de førnævnte opgør var der nærmest tale om en målfest, da England besejrede Skotland 3-1 i Glasgow.

Alex Oxlade-Chamberlain bragte gæsterne foran i første halvleg, og tidligt i anden halvleg fordoblede Wayne Rooney føringen.

Skotland fik reduceret syv minutter før tid ved Andrew Robertson, men to minutter senere afblæste Wayne Rooney enhver spænding med sin anden scoring.