Topløs Madonna afslører: Jeg tog stoffer

admin

|

02/12/2014
Hun revolutionerede musikindustrien tilbage 1980'erne, hvor hun med sine kontroversielle poptekster og udfordrende optrædener udvidede grænserne og blev et internationalt popikon.Selvom Madonna nu er fyldt 56 år og har fået fire børn, er hun langt fra færdig med at provokere. Det beviste den blonde superstjerne, da hun for nylig dukkede op på forsiden af det amerikanske magasin Interview iført en stramtsiddende latexdragt, der overlader meget lidt til fantasien. Magasinet, som Madonna selv reklamerer for på sin Instagram-profil, byder på en billedserie med over et dusin fetish-inspirerede billeder af sangerinden, som på ét billede viser mere barm, end nogensinde tidligere. I selve interviewet, som er foretaget af tryllekunstner og illusionist David Blaine, fortæller Madonna blandt andet om, hvordan hun selv har eksperimenteret med euforiserende stoffer.- Jeg har prøvet alting én gang, men så snart jeg var blevet høj, tilbragte jeg al tiden med at drikke tonsvis af vand for at få det ud af mit system igen, fortæller Madonna i interviewet. Nummeret "Devil Prays", som kommer til at være på Madonnas kommende album, handler, ifølge sangerinden selv, netop om at tage syre og stoffer for at føle sig tættere på Gud.- Mange mennesker tager stoffer, fordi de vil opleve at komme tættere på Gud. Men det er en meget kort løbebane, og det er stoffernes illusion. De giver dig en illusion af at komme tættere på Gud, men i sidste ende slår de dig ihjel, siger hun til magasinet.Se nogle af de afklædte billeder fra magasinet, som Madonna selv har lagt på Instagram, her: http://instagram.com/p/wFGVu5mEYn/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Hun revolutionerede musikindustrien tilbage 1980'erne, hvor hun med sine kontroversielle poptekster og udfordrende optrædener udvidede grænserne og blev et internationalt popikon.

Selvom Madonna nu er fyldt 56 år og har fået fire børn, er hun langt fra færdig med at provokere. Det beviste den blonde superstjerne, da hun for nylig dukkede op på forsiden af det amerikanske magasin Interview iført en stramtsiddende latexdragt, der overlader meget lidt til fantasien.

Magasinet, som Madonna selv reklamerer for på sin Instagram-profil, byder på en billedserie med over et dusin fetish-inspirerede billeder af sangerinden, som på ét billede viser mere barm, end nogensinde tidligere.

I selve interviewet, som er foretaget af tryllekunstner og illusionist David Blaine, fortæller Madonna blandt andet om, hvordan hun selv har eksperimenteret med euforiserende stoffer.

- Jeg har prøvet alting én gang, men så snart jeg var blevet høj, tilbragte jeg al tiden med at drikke tonsvis af vand for at få det ud af mit system igen, fortæller Madonna i interviewet.

Nummeret "Devil Prays", som kommer til at være på Madonnas kommende album, handler, ifølge sangerinden selv, netop om at tage syre og stoffer for at føle sig tættere på Gud.

- Mange mennesker tager stoffer, fordi de vil opleve at komme tættere på Gud. Men det er en meget kort løbebane, og det er stoffernes illusion. De giver dig en illusion af at komme tættere på Gud, men i sidste ende slår de dig ihjel, siger hun til magasinet.

Se nogle af de afklædte billeder fra magasinet, som Madonna selv har lagt på Instagram, her: http://instagram.com/p/wFGVu5mEYn/?modal=true

Newspaq