Topmodel forsvundet i 10 dage: Blev fundet med hjælp fra Rihanna

Det skriver news.com.au.

Den unge model Ataui Deng fra Sudan blev sidst set 6. august omkring midnat, da hun forlod en natklub tæt på Times Square i New York. Det var hendes kæreste, Grant Monohon, der meldte hende savnet.

Læs også: Politiet løsner grebet om Rihannas voldsmand

- Nogle gange vil hun gerne tage væk, men kun en dags tid eller sådan, ikke ligesom det her. Hun slukkede sin telefon, hvis hun ikke gad tale, men hun havde den altid med sig, fortæller veninden og modelkollegaen Ajak Deng.

I mandags bad politiet offentligheden om hjælp, og det fik de fra blandt andre Rihanna, der selv kender Ataui Deng. Hun tweetede et billede af sig selv med modellen og bad de, der måtte vide noget, om at kontakte politiet.

Læs også: Se billederne her: Rihannas nøgne krop for meget for Instagram

Det gav pote, og Ataui Deng er nu fundet på et hospital i New York, hvor hun selv bad om at blive indlagt under et falskt navn. Hvad hun modtager behandling for, vides ikke.

Ataui Deng flygtede fra borgerkrigen i Sudan til USA som 12-årig. Som 17-årig fik hun en modelkontrakt, og hun har siden optrådt i prominente modemagasiner som Vogue, Elle og Glamour samt gået på catwalken for kendte designere som Proenza Schouler, Jean-Paul Gaultier og Lanvin.

 

Dagens Gossip