Topmodel kysser med Game of Thrones-stjerne

Den tyske supermodel Heidi Klum kysser lystigt med skuespilleren Pedro Pascal, der er kendt for sin rolle som Oberyn Martell i hit-serien "Game of Thrones". Det skriver MTV News.

Det er dog tale om professionelle kys, da både topmodellen og skuespilleren optræder i sangerinden Sias nyeste musikvideo, hvor de to skal udveksle kys.

- Han er den dejligste fyr og en virkelig flot fyr, så det var ikke svært at kysse ham, siger 41-årige Heidi Klum til MTV News om sine kys med skuespilleren.

Alligevel var situationen en smule underlig, fortæller modellen.

- Det er altid mærkeligt, når man møder en person for første gang og inden for fem minutter, så tungekysser man med den person. Meget underligt, siger Heidi Klum.

Hun fortæller dog til MTV News, at Pedro Pascal var meget professionel og hurtig til at falde ind i rollen, når kameraet begyndte at filme.

- Han var helt klar. Det tog mig et par optagelser at blive mere komfortabel, siger modellen, der i musikvideoen til "Flame Meet Gasoline" også optræder med den ikoniske hvide paryk, som er kendt fra Sias musikvideoer. 

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip