Torres efter spansk nedtur: Vi er bedre end i 2010

Den spanske landshold er ifølge Fernando Torres bedre nu end for fire år siden, hvor holdet vandt VM i Sydafrika.

Den bemærkelsesværdige udtalelse kommer blot to dage efter, at Spanien blev ydmyget med 1-5 i holdets første gruppekamp mod Holland ved den igangværende VM-slutrunde.

- Vi er de samme, som vi var for en uge siden - eller fire år siden. Holdet er blevet mere modent med tiden. Holdet er ikke blevet dårligere. Jeg vil mene, at det er blevet meget bedre, siger Fernando Torres.

Selv om nederlaget til Holland var det største i 51 år for det spanske landshold, så mener Chelsea-angriberen, at holdet er klar til at slå Chile på onsdag i den næste gruppekamp.

- Mentalt vil jeg mene, at holdet er forberedt på en situation som denne. Spillerne har været gennem gode og meget dårlige øjeblikke sammen.

- Vi er bevidste om, hvad vi er i stand til at udrette, og jeg tror ikke, at det mentale vil blive et problem, siger Torres.

Selv om landstræner Vicente del Bosque er blevet opfordret til at ændre system og bruge yngre spillere, så mener Chelsea-spilleren, at del Bosque skal stå fast.

- Der er ingen grund til at ændre vores system. I Sydafrika tabte vi også vores første kamp, men vi fortsatte, som vi plejer, og vi endte med at vinde det hele.

- Vi må tro på, at dette hold stadig har en masse fodbold i sig, hvis vi skal gøre det igen, siger Torres.

Ud over Holland og Chile er Spanien i gruppe med Australien.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip