Totalkredit forlænger samarbejdet med håndboldherrerne

Når de danske håndboldherrer de kommende to år sætter jagten ind på guld ved VM og EM under den nye landstræner Gudmundur Gudmundsson, bliver det fortsat med Totalkredit som hovedsponsor.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) og Totalkredit er blevet enige om en toårig forlængelse af aftalen fra 2011. Dermed fortsætter det succesfulde samarbejde og sponsorat frem til juni 2016.

Parterne vil ikke fortælle, hvor meget sponsoratet giver i kroner og øre, men det er ikke et større pengebeløb, end det hidtil har været, oplyser Troels Bülow-Olsen, direktør i Totalkredit.

- Vi har den aftale med Dansk Håndbold Forbund, at vi ikke oplyser, hvad beløbet er i kontrakten.

- Så derfor holder vi os til at sige, at vi har en fin aftale. Og de rammer, som vi laver den nye aftale under, er under de samme rammer som hidtil. Der er et større beløb til Dansk Håndbold Forbund, og der er et beløb, hvis spillerne præsterer godt.

- Langt hen ad vejen er det tæt på de samme rammer. Men der er ting, vi har justeret på, fordi vi nu har arbejdet sammen i tre år. Så noget er gået op, og noget er gået ned, siger Troels Bülow-Olsen.

Forlængelsen af samarbejdet mellem DHF og Totalkredit dækker de to vigtige slutrunder i form af herrelandsholdets kommende deltagelse ved VM i januar 2015 i Qatar og EM året efter i Polen.

- Som en af Danmarks største sportssucceser har håndboldherrerne givet os stor synlighed, og de seneste tre år har vi opnået en anslået reklameværdi på et trecifret millionbeløb ifølge Promovator.

- Den eksponering har ikke bare været guld værd for Totalkredit, men også for de 65 pengeinstitutter, som vi samarbejder med i hele landet, forklarer Troels Bülow-Olsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip