Toutouh vil helst spille bag angriberen i FCK

FC Københavns alsidige spiller Youssef Toutouh er blevet brugt på både kanterne, som angriber og som offensiv eller central midtbane i løbet af karrieren.

Den 21-årige dansker har dog en idé om, hvor han helst vil spille på banen.

- Min yndlingsposition er bag angriberen på den offensive midtbane. Jeg kan også godt lide at spille på den centrale midtbane, men jeg kan bruges på mange positioner.

- Vi har mange forskellige spillere, der alle sammen er gode, så der er ikke nogle bestemte, jeg helst vil spille sammen med på midtbanen, siger Youssef Toutouh.

Youssef Toutouh var i sidste sæson lejet ud til superligakonkurrenterne fra Esbjerg for at få spilletid.

Efter returen til FC København i sommer har Toutouh bidt sig fast omkring mesterholdet med flere gode præstationer, og spilleren synes da også selv, at det er gået overraskende hurtigt.

- Det var godt for mig at blive lejet ud til Esbjerg og få en hel masse spilletid, og siden er det gået meget hurtigt for mig i efteråret. Jeg er meget glad for al den tillid, jeg har fået, og jeg håber på meget mere, siger han.

I efteråret har Youssef Toutouh fået spilletid i 21 af FC Københavns 27 kampe i henholdsvis Superligaen, DBU Pokalen og Champions League, hvilket har kastet tre mål af sig.

Ståle Solbakken har givet Toutouh besked på, hvor der er plads til forbedring.

- Jeg har fået at vide, jeg skal være bedre til at finde ud af, hvornår jeg skal spille bolden, og hvornår jeg skal drible. Jeg har ikke kendt Ståle i så lang tid, så jeg ved, at det nok skal komme, siger U21-landsholdsspilleren.

Målsætningen for forårets guldjagt har ambitiøse Toutouh klar.

- Jeg håber personligt på at spille endnu mere, selv om det bliver svært. Som hold går vi selvfølgelig efter at vinde ligaen. Det er vores mål, men det bliver ikke nemt, fordi vi er nogle point efter, siger han.

FCK har seks point op til FC Midtjylland på førstepladsen inden forårets 15 kampe i Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip