Træner om topscorer Lasse Vibe: Han er i et vildt flow

Hos Real Madrid har Cristiano Ronaldo scoret syv mål på to kampe de seneste dage. I svenske IFK Göteborg har de også et bud på en nærmest ustyrlig målscorer i denne tid.

Den danske landsholdsspiller Lasse Vibe har scoret fem mål i de seneste to kampe og har dermed bidraget til to vitale sejre i den svenske liga.

Onsdag scorede Vibe tre gange i sejren på 4-3 over Örebro.

Göteborgs træner, Mikael Stahre, har nu set danskeren score 19 gange i denne sæson, hvilket gør Vibe til klar ligatopscorer.

- Han er inde i et vildt flow. Når vi angriber og bliver retvendte ned mod modstanderens forsvar, er vi skarpe hele tiden. Han scorer en masse mål i øjeblikket. Det er fantastisk, siger Mikael Stahre til Aftonbladet.

De seneste sejre betyder, at klubben nu ligger på tredjepladsen, hvilket lige netop er nok til at kvalificere sig til europæisk fodbold i den kommende sæson.

Den svenske liga følger kalenderåret, så der resterer blot fem spillerunder. Her skal holdet blandt andet forsøge at holde AIK Stockholm bag sig. Begge hold har 44 point for 25 kampe.

Lasse Vibe maner til ydmyghed med tanke på sidste sæson, da klubben fik en formnedgang i de sidste spillerunder og måtte tage til takke med bronze.

- I sidste sæson afsluttede vi svagt. Nu skal vi holde den kørende sæsonen ud, så må vi se, hvad det rækker til, siger Vibe til klubbens hjemmeside.

Göteborg har et point op til Elfsborg på andenpladsen, mens topholdet Malmö FF har et forspring på ni point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip