Træner ser VM-potentiale i danske boksebrødre

Patrick Nielsen har bokset og vundet 21 kampe. Lillebror Micki Nielsen har bokset og vundet 12.

Lørdag aften bokser de begge i hjembyen Albertslund, og alt andet end nye sejre til de uplettede rekordlister vil være ganske overraskende, selv om det ikke er decideret slagtekvæg, der er fundet som modstandere.

Mickis modstander - georgiske Gogita Gorgiladze har 17 sejre i 20 kampe. Patricks modstander - amerikanske Tony Jeter har 16 sejre, tre nederlag, en uafgjort og to kampe endt med "no contest" i sine første 22 professionelle kampe.

Og mens Mikkel Kessler overvejer, om han vil i ringen igen, må brødrene Nielsen trække bokselæsset i Danmark. Samtidig skal de dog bygges op, som man nu gør det i boksning. Med overvindelige modstandere, der dog helst skal kunne presse danskerne.

Når træner Joey Gamache tænder det lange lys, ser han VM-titler forude for Nielsen-brødrene.

- Jeg mener helt ærligt, at Patrick og Micki kan blive verdensmestre en dag. De her brødre kan virkelig bokse, og de vil kun blive bedre og bedre.

- De er dedikerede, de træner hårdt, og de giver mig alt det, som jeg beder dem om. Tro mig, de knokler hårdt, siger Gamache.

Micki Nielsen har for vane at buldre frem og nærmest slagte sine modstandere, inden kampene er kommet rigtigt i gang. Således er 10 af 12 modstandere blevet slået ud - seks af dem allerede i første omgang.

- Micki har et fantastisk punch. Når han rammer, så gør det altså ondt. Og det er det, der skal til, siger Joey Gamache.

Patrick Nielsen har sværere ved at slå sine modstandere ud, men med til den historie hører også, at hans modstandere generelt har haft et højere niveau end lillebror Mickis. 10 af sine 21 sejre har Patrick Nielsen hentet på knockout.

Ved stævnet i Albertslund skal også Rashid Kassem og Abdul Khattab i aktion.

/ritzau/

 

Dagens Gossip