Trænerlegende: Det bliver svært at slå Wozniacki

Caroline Wozniacki er to sejre fra karrierens største triumf, og det er bestemt ikke urealistisk, at den danske tennisstjerne vinder den igangværende grand slam-turnering US Open.

Det siger den amerikanske den amerikanske trænerlegende Nick Bollettieri, der i sin karriere har stået i spidsen for stjerner som André Agassi, Maria Sharapova, Martina Hingis, Monica Seles og Boris Becker.

- Wozniacki er meget svær at slå, sådan som hun spiller i øjeblikket. Ingen løber bedre end hende på en tennisbane. Hun løber i øst og vest, som ingen andre kan, siger Bollettieri til Ritzau.

- Hvis en spiller skal slå Wozniacki, når hun spiller som nu, så skal der virkelig gambles. Modstanderne skal virkelig gå efter vinderslagene, for Wozniacki løber alt op og får boldene tilbage. Men hun presser også modstanderne tilbage selv, siger han.

I semifinalen møder 10.-seedede Wozniacki den useedede kineser Peng Shuai. Kampen er på fredagsprogrammet i New York.

- Wozniacki virker glad på banen. Jeg kan se, at hun server hårdere end før, og det hjælper en del. Hun er også begyndt at slå sin forhånd med mere power, og hun står tættere på baglinjen og er hurtigere på bolden. Det ser godt ud, siger Bollettieri.

På verdensranglisten står Wozniacki i øjeblikket noteret som verdens 11. bedste spiller, men det reelle billede er anderledes, mener Bollettieri.

- Wozniacki er uden tvivl blandt de tre eller fire bedste spillere i verden. Glem verdensranglisten. Hun er tilbage helt i top, og jeg tror, at hun på papiret også hurtigt kommer tilbage til der, hvor hun hører til.

- Det er svært at vippe Serena Williams væk fra førstepladsen på verdensranglisten, men Wozniacki er deroppe omkring rent spillemæssigt, siger Bollettieri.

Danskerens bedste grand slam-resultat er finalepladsen ved netop US Open for fem år siden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip