Tragisk: 30-årig kvinde tager sine tre børn med sig i døden

En mystisk formodet familietragedie i Finland er på alle finners læber i dag.

En 30-årig kvinde kørte søndag frontalt ind i en bus og døde på stedet. Det samme gjorde hendes små børn på henholdsvis 1, 2 og 6 år.

Politiet har en mistanke om, at kvinden selv har valgt at dø sammen med sine børn i trafikken. Der er nemlig nogle omstændigheder ved ulykken, som gør, at det ser ud til, at kvinden foretog en u-vending for at køre frontalt ind i den finske langfartsbus, hvor faren til det yngste barn var én af pasagererne.

Det skriver den svensksprogede finske avis Hufvudstadsbladet.

Indtil videre er politiet sikre på, at familien var samlet til middag søndag aften, hvorefter faren til det yngste barn tog af sted på arbejde med bussen.

Kvinden og manden har formentlig skændtes over telefonen. Den 30-årige kvinde skulle angiveligt have fulgt efter bussen i sin bil, og formået at få den til at standse ved et stoppested. Her gik hun ind i bussen og overfusede manden.

Efterfølgende kørte bussen og kvinden i sin bil videre i samme retning. Efter et stykke tid vendte hun dog om, og kort efter kørte hun frontalt ind i bussen i høj fart.

Både kvinden og de tre børn døde på stedet.

Det finske politi arbejder nu på at finde frem til, hvad der lå til grund for skænderiet og hvorvidt ulykken var forsætlig.

Men, som Hufvudstadsbladet skriver, kompliceras efterforskningen af, at mor og barn er døde, og manden er i chok efter episoden.
 

 

Dagens Gossip