Tragisk: Mand begår selvmord for at redde dødssyg bror

I 2010 blev brødrene Honghui, 20, og Hongtao, 18, fra den kinesiske Anhui-provins begge ramt med uræmi, som kommer af nyresvigt. Lægerne slog fast, at de havde brug for at få transplanteret nye nyrer for at overleve.

Det skriver Daily Mail.

Faderen havde ikke rette vævstype, og moderen blev selv meget syg, så hun kunne heller ikke give sin ene nyre væk.

Læs også: Trekant blev til tortur: Par tvang elsker til at drikke klor

Jagten på den rette medicinske behandling og donorer kostede familien dyrt, og de var tvunget til at sælge deres nyrenoverede hus, og faderen og moderen måtte tigge på gaden.

Det fik 18-årige Hongtao til at låse sig inde på sit værelse og tage sit eget liv ved at drikke plantegift. Han efterlod sig et kort afskedsbrev.

. Det ruinerer jer at have os begge to. Jeg håber, at I nu kan koncentrere jer om min bror og redde hans liv. Når han overlever, som jeg ved, han vil, ønsker jeg blot, at han siger til mig, at han klarede det, og så vil jeg være glad, lød det.

Læs også: 14-årig barnebrud død efter at have født sit andet barn

Det tragiske dødsfald har nu fået en positiv udgang. I slutningen af 2013 fandt man endelig en passende donor til den nu 23-årige Honghui. Han har nu fået ny nyre og er i bedring.

Det ser nu lysere ud for den hårdt prøvede familie, der dog stadig ikke er kommet over tabet af deres yngste søn.

- Jeg tænker på, hvordan vi vil kunne være lykkelige uden Hongtao, men vi tager det et skridt ad gangen, siger faderen, Gao Chuanyou.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip