Tragisk ulykke: Godstog dræber mor og to små børn

En kvinde og hendes to små børn mistede lørdag formiddag livet, da de blev påkørt af et godstog udenfor Örnsköldsvik i det nordøstlige Sverige.

- Vi kan bekræfte, at drejer sig om en kvinde, som boede på et asylcenter, siger Johanna Måhlén fra Migrationsverket, der svarer til Udlændingestyrelsen i Danmark.

Politiet fik kort før klokken 10.30 en melding om, at en person med en barnevogn var blevet påkørt af et tog ved en jernbaneovergang i Trehörningsjö nord for Örnsköldsvik.

Politi og redningstjeneste bekræftede en time senere, at tre personer havde mistet livet, men kunne ikke bekræfte oplysningen om barnevognen.

En ansat ved asylcentret fortæller, at kvinden, som for nylig var ankommet til Sverige, sammen med sine to børn havde gået en tur lørdag formiddag.

Omstændighederne omkring ulykken er fortsat uklare, men foreløbig mener politiet ikke, at der er sket noget kriminelt, skriver Aftonbladet.

/ritzau/NTB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip