Tre-årig faldt ned i jaguar-indhegningen: Blev nær dræbt af sultne rovdyr

En lille dreng faldt fredag ned i en indhegning med vilde jaguarer i den zoologiske have Little Rozk Zoo i Arkansas.

Det skriver Fox News.

Ifølge vidner blev ulykken opdaget af havens personale, da de hørte højlydte råb om hjælp, efter at den 3-årige dreng fik klemt sig ind gennem tremmerne og faldt næsten fem meter ned til jaguarerne.

LÆS OGSÅ: Meget ond spøg fanget på video: Mand faker, at kærestens kat dør

Politiet fortæller, at drengen besøgte den zoologiske have med sin far og sin bedstefar. Faren havde angiveligt lænt sig ind over rækværket i et forsøg på at tage et billede af jaguarerne, da han ud af øjenkrog så sin søns fødder snuble ned i katte-gården.

Her blev den lille dreng overfaldet af to jaguarer. Den ene bed ham omkring den ene fod, mens en gul jaguar fik godt fat i tøjet omkring drengens nakke, lyder det i politirapporten.

LÆS OGSÅ: Sandheden om katten: Den hader, når du stryger den

Zoo-personalet brugte brandslukkere til at skræmme de to kæmpekatte væk, mens en af dem stak en stige ned i indhegningen og kravlede ned efter den 3-årige dreng.

Drengen var først i kritisk tilstand efter den voldsomme episode, men er nu erklæret stabil. Han har fået et sår i hovedet, et brud på kraniet og adskillige andre sår rundt omkring på kroppen af det høje fald og det efterfølgende jaguar-overfald.

Politiet er fortsat i gang med at efterforske sagen.

 

Dagens Gossip