Tre-årig faldt ned i jaguar-indhegningen: Blev nær dræbt af sultne rovdyr

En lille dreng faldt fredag ned i en indhegning med vilde jaguarer i den zoologiske have Little Rozk Zoo i Arkansas.

Det skriver Fox News.

Ifølge vidner blev ulykken opdaget af havens personale, da de hørte højlydte råb om hjælp, efter at den 3-årige dreng fik klemt sig ind gennem tremmerne og faldt næsten fem meter ned til jaguarerne.

LÆS OGSÅ: Meget ond spøg fanget på video: Mand faker, at kærestens kat dør

Politiet fortæller, at drengen besøgte den zoologiske have med sin far og sin bedstefar. Faren havde angiveligt lænt sig ind over rækværket i et forsøg på at tage et billede af jaguarerne, da han ud af øjenkrog så sin søns fødder snuble ned i katte-gården.

Her blev den lille dreng overfaldet af to jaguarer. Den ene bed ham omkring den ene fod, mens en gul jaguar fik godt fat i tøjet omkring drengens nakke, lyder det i politirapporten.

LÆS OGSÅ: Sandheden om katten: Den hader, når du stryger den

Zoo-personalet brugte brandslukkere til at skræmme de to kæmpekatte væk, mens en af dem stak en stige ned i indhegningen og kravlede ned efter den 3-årige dreng.

Drengen var først i kritisk tilstand efter den voldsomme episode, men er nu erklæret stabil. Han har fået et sår i hovedet, et brud på kraniet og adskillige andre sår rundt omkring på kroppen af det høje fald og det efterfølgende jaguar-overfald.

Politiet er fortsat i gang med at efterforske sagen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip