Tre anholdt efter mistænkeligt dødsfald i København

Københavns Politi har anholdt tre personer i forbindelse med et såkaldt mistænkeligt dødsfald, hvor en 22-årig kvinde onsdag aften blev fundet død på en adresse i Københavns Nordvestkvarter.

Ifølge politikommissær Steffen Thaaning Steffensen er omstændighederne omkring dødsfaldet "meget mistænkelige", men kvinden vil først blive obduceret senere torsdag, og inden da kan politiet ikke endeligt fastslå, hvorvidt kvinden har været offer for en forbrydelse.

Politiet har dog på baggrund af den foreløbige efterforskning valgt at fremstille de anholdte i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

De anholdte er en kvinde på 24 år og to mænd på henholdsvis 18 og 24 år.

- Kvinden blev anholdt på gerningsstedet onsdag den 25. marts klokken 21.45, mens begge mænd blev anholdt torsdag den 26. marts klokken 01.05 i det indre København, siger Steffen Thaaning Steffensen i en pressemeddelelse.

Politikommissæren fortæller til Ritzau, at det blandt andet er på baggrund af kvindens skader, at politiet er blevet mistænksomme.

- Nu må vi vente på resultatet af obduktionen, men hun har nogle mistænkelige skader, som har gjort, at vi har rejst sigtelse for vold med døden til følge, siger Steffen Thaaning Steffensen.

Kvinden blev fundet død på en adresse i Bispeparken onsdag klokken 19.15.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip