Tre kampe på seks dage giver ingen bekymring hos FCK

Mandag møder FC København på udebane Silkeborg i Alka Superligaen, torsdag gælder det Esbjerg i DBU Pokalens semifinale, før bronzejagtende FC Nordsjælland næste søndag gæster Telia Parken.

Det tætte kampprogram bekymrer dog ikke løvernes back Tom Høgli.

- Det har vi prøvet før, og det skal vi kunne håndtere. Vi koncentrerer os bare om en kamp ad gang gangen, siger han til fck.dk.

Selv om Silkeborg klart ligger sidst i Superligaen og ikke har vundet på hjemmebane i denne sæson, så forventer Tom Høgli ikke, at kampen bliver en walkover. Silkeborg har nemlig tidligere spillet lige op med FC København.

- Det er et godt organiseret hold, så vi skal spille op til vores bedste. De har også scoret en del mål på det sidste, så det skal nok blive en hård opgave. Men vi skal vinde, fastslår nordmanden.

Nicolai Jørgensen er tilbage i FCK-truppen efter karantæne i 0-0-kampen mod Brøndby. Til gengæld må FC København undvære Rurik Gislason, der døjer med en lægskade.

Førstnævnte glæder sig over udsigten til at komme i kamp igen.

- Det var kedeligt at sidde uden for i derbyet, så jeg glæder mig til mandag. Vi ved, at Silkeborg altid er et svært sted at spille, så det handler om at vise vilje og komme godt fra start for at få de tre point, som vi skal have med hjem, siger Nicolai Jørgensen.

I sæsonens første runde spillede de to mandskaber 0-0, da de mødtes i Silkeborg, mens FCK på hjemmebane vandt 1-0 i november med Nicolai Jørgensen som matchvinder.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip