Tre mænd bag tremmer - sigtet for drabsforsøg

To mænd på 49 år og en mand på 36 år er blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabsforsøg mod en 44-årig mand i Næstved.

Det oplyser vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Søren Østervig.

- De blev alle tre varetægtsfængslet i fire uger. Vi kan ikke oplysere nærmere om sagen eller motiv på nuværende tidspunkt, siger Søren Østervig til Ritzau.

De 44-årige blev natten til lørdag slået og stukket med kniv i en lejlighed på Skovburren i Næstved. Volden var så alvorlig, at politiet vurderer, at der var tale om et drabsforsøg.

Politiet blev klokken 01.48 kaldt ud til noget, som i første omgang blev anset for at være husspektakler på adressen i den nordlige del af byen.

I lejligheden fandt politiet fire mænd. Den ene sad på gulvet og blødte fra flere sår på kroppen. Mandens kvæstelser stammer formentlig fra både knivstik og slag. Den 44-årige er blev kørt til behandling på Slagelse Sygehus.

- Vi kan ikke oplyse nærmere om mandens tilstand, udover at han er udenfor livsfare, siger Søren Østervig.

En dommer ved retten i Nykøbing afgjorde i et grundlovsforhør, at de tre mænd skulle bag tremmer i foreløbig fire uger. Mændene kommer ifølge politiet fra det samme miljø i byen som den kvæstede mand. Der er ifølge politiet ikke tale om et banderelateret opgør.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip