Tre Paradise Hotel-deltagere var druknedøden nær under optagelserne

23-årige Ervin Veisz, 21-årige Calle Åberg, 23-årige Freddie Johansson og Smail Alihodzic på 24 toner i aften frem på det svenske TV3 i endnu et afsnit af Paradise Hotel. I afsnittet besøger de en strand, men hvad seerne ikke ser, er, at tre af de fire var ved at drukne.

Det skriver expressen.se.

Under optagelserne var fyrene gået ud i vandet til knæhøjde, da vandet blev uroligt, og en stor bølge pludselig væltede dem omkuld. En stærk understrøm hev dem længere ud, hvor de bliver kastet rundt af bølgerne.

Læs også: Flere ansøgere til Paradise Hotel end læreruddannelsen

Ervin blev skilt fra de andre. Han følte det, som var han i en tørrertumbler. Han blev slået mod sandbunden igen og igen.

- Jeg kæmpede for mit liv. Jeg græd og spyttede og skreg, siger han.

Calle og Freddie blev igen og igen kastet mod nogle klipper.

- Jeg så ikke Ervin. Jeg husker, at jeg tænkte, at han var død. Jeg råbte til Calle, at han skulle hjælpe mig, men så ser jeg, hvordan han begynder at græde og siger:" Undskyld Freddie, jeg kan ikke." Da indstillede jeg mig på, at nu dør jeg, siger Freddie.

Også Calle troede, at han skulle dø, da han kæmpede og kæmpede, men hele tiden blev trukket længere væk fra stranden.

Læs også: Paradise-baby er kommet til verden: 'Ham den gamle' besvimede under fødsel

Smail reddede Ervin op af havet, selvom han vidste, at det var med sit eget liv som indsats. En femte deltager, Jorge Pezoas, reddede Calle og Freddie.

Da alle var reddet i sikkerhed, blev de tilset af læger og psykologer. Produktionsholdet ville stoppe indspilningerne, men fyrene ville gerne fortsætte.

Flere af dem kæmper i dag fortsat med søvnløshed og mareridt.

Ervin har fået en tatovering, hvor der står "Fuck Poseidon (havgud, red.) Keep that Smail" til ære for hans redningsmand.

- Jeg skylder ham mit liv, siger han.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip