Tre personer dræbt på motorvej ved Hedensted

Tre personer er fredag morgen blevet dræbt i en ulykke på motorvej E45 ved Hedensted. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Ved ulykken er tre personer kommet svært til skade, mens fem personer ifølge politiet er kommet lettere til skade.

Ulykken er sket omkring klokken otte fredag morgen mellem frakørslerne 57 og 58. Der er fortsat spærret for al trafik i nordgående retning, mens kun et spor er åbent mod syd. Vejdirektoratet oplyser, at der er etableret omkørsel på stedet.

Ulykken skyldes ifølge politiets foreløbige oplysninger, at en lastbil er kørt op bag i forankørende trafik.

Ulykken skabte i første omgang stor forvirring hos Sydøstjyllands Politi, der kom med flere forskellige meldinger om antallet af dræbte.

Først lød meldingerne fra politiets vagtchef til Ekstrabladet.dk på fem dræbte. Til TV2 News lød meldingen på to dræbte og 10 tilskadekomne.

Efterfølgende afviste politiets vagtcentral over for Ritzau at udtale sig om ulykken. Heller ikke politiets kommunikationsmedarbejder kunne udtale sig om, hvilken af de divergerende meldinger man kunne stole på.

Siden bekræftede politiet i en pressemeddelelse, at antallet af dræbte var to, og det blev senere på formiddagen ændret til tre.

I forbindelse med ulykken har politiet sendt en bilinspektør til ulykkesstedet. Det sker altid i forbindelse med dødsulykker.

Bilinspektøren skal på baggrund af opmålinger og beregninger søge at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

Politiet oplyser desuden, at man er i færd med at identificere de dræbte med henblik på at underrette de pårørende.

/ritzau/

 

Dagens Gossip