Trodser skade: Camerouns stjerne er alligevel i spil

18/06/2014 14:20

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Måske var det bare et taktisk spil, da Camerouns store stjernespiller Samuel Eto'o mandag sagde, at han havde brug for et mirakel, hvis han skulle blive klar til VM-kampen mod Kroatien onsdag aften.

I hvert fald forlyder det nu, at han - måske - kan blive skiftet ind i løbet af de 90 minutter, som er så vigtige for Camerouns videre færd ved VM.

- Jeg synes, at det vigtigste for os er, at Samuel er med os. Måske som indskifter, siger nationens fodboldlandstræner Volker Finke ifølge Reuters.

Eto'o var med fra start, da Cameroun tabte 0-1 mod Mexico, men undervejs fik han problemer med sit knæ.

- Jeg tror, at det vil være svært for ham at spille fra start. Vi har med et helbred at gøre, og vi kan ikke udrette mirakler, siger træneren videre.

På tirsdag aftens pressemøde var Samuel Eto'o lidt mere kryptisk. Han ville ikke afsløre noget som helst.

- Selv hvis jeg vidste, om jeg skulle spille eller ej, ville jeg ikke sige noget. Vi kan ikke afsløre vores styrker og svagheder for konkurrenterne på forhånd, siger han.

Cameroun-spillernes moral og selvtillid var skidt efter kampen mod Kroatien, hvor holdet ikke formåede at skabe ret mange chancer.

Ikke desto mindre kan aftenens kamp gøre sidste spillerunde i gruppen til en nervepirrende fase, hvis det to hold deler point.

Så vil Mexico og Brasilien have hver fire point, mens Cameroun og Kroatien har et og kan nå op på fire med en sejr i sidste runde.

- Ingen vil kunne sove så. Hvis kampen ender uafgjort, bliver de sidste kampe helt tossede, siger Volker Finke.

/ritzau/