Troels Bech: OB skal kunne vinde kampe på god form

Når foråret i Superligaen skydes i gang, skal OB-spillerne løbemæssigt kunne tromle modstanderne over. Det er cheftræner Troels Bechs klare ambition.

- Fysikken er jo det første, man skal tjekke op på. Og vi har sat os for, at vi vil være i bedre form end vores konkurrenter, så vi er i en form, vi kan vinde på. Og der har vi lidt travlt, fordi opstarten er kortere, end vi er vant til, siger Bech til OB's hjemmeside.

OB-truppen indledte sæsonforberedelserne i sidste uge. Og cheftræneren ser lovende tendenser fra truppen.

- Jeg synes, at det har været en opstart, der gør mig fortrøstningsfuld. Vores fysiske test har været gode, og vi har haft gode træninger, så selv om vi er tidligt i forløbet, har det været en god start.

Troels Bech har sendt spillerne på kunstgræs, men han kan godt se det ulogiske i, at holdet øver sig på en flad kunstgræsbane, når kampene skal spilles på vinterramte, knoldede baner med rigtigt græs.

- Det er også en overvejelse, vi gør os, for måske skal vi forsøge at finde græs herhjemme før tid.

- Men vi kan selvfølgelig øve bevægelser og afleveringer på en god bane, for det handler mest om at være afklaret omkring, hvad man ikke skal kunne forvente at kunne gøre på en dårlig bane.

- Det er nemmere at øve simpelt spil på gode baner, end det er at øve godt spil på dårlige baner, siger Troels Bech.

OB indleder sæsonen hjemme mod duksene fra FC Midtjylland den 22. februar. Sæsonen indledes på grund af VM i Brasilien tidligere end normalt.

/ritzau/

 

Dagens Gossip