Troels Bech stiller sig i skudlinjen efter nyt nederlag

OB tabte for femte gang i sæsonen, da klubben mandag aften gæstede FC Nordsjælland. Denne gang blev det til et 1-2-nederlag som betyder, at fynboerne fortsat har to point op til en placering over stregen.

Den tabel har træner Troels Bech også set, men han ser ikke næste weekends kamp mod Silkeborg, der er placeret sidst, som en skæbnekamp.

- Vi ligger i bunden, og det gør vi nok også efter næste uge, for der bliver jo flere og flere point op. Men vi kan jo vinde kampen mod Silkeborg, og dermed skabe afstand til dem, siger træneren.

- Når man er i bunden, bliver alt vejet på en anden guldskål, end når man er i den anden ende af rækken. Det må vi håndtere, og jeg synes, det er meget rimeligt, at det er mig, der stiller mig foran.

- Jeg har læst mig til, at vi har den 13. mest superliga-erfarne trup i landet, så jeg synes, det er meget rimeligt, hvis den mest erfarne træner får lov til at stille sig foran og tage trykket, indtil vi kommer i kamp igen.

Bech frygter, trods den noget sløje pointhøst, ikke, at OB må en tur ned i Nordicbet Ligaen næste sommer.

- Nej, men jeg erkender, at vi er i bunden nu. Når man gør det efter en fjerdedel af turneringen, skal man gøre det godt i den næste fjerdedel, for at rykke sig fri af det.

Selvom det for femte gang i ni forsøg blev til et nederlag, har Troels Bech flere positive momenter at tage med fra kampen.

- Jeg var tilfreds med indsatsen i store dele af kampen. Vi spillede afklaret og stod skulder ved skulder, især i første halvleg, hvor vi kom i rigtig mange gode situationer. Det, synes jeg, var stærkt arbejde, også mentalt, siger Bech.

- For vi har jo ikke den medgang, FC Nordsjælland mødte op med, så den skulle vi selv skabe. Vi skal huske at tage de små succeser med, for vi spiller oftest halvgodt - eller halvdårligt, hvis man har en anden vinkel.

- Men jeg synes, at det var halvgodt her. Og lidt til måske.

/ritzau/

 

Dagens Gossip